OVER ONS

OVER ONS

Kasteel Kerckebosch

Een intiem culinair kasteel ligt op slechts 11 km van Utrecht. Ons bijzondere kasteel is een historisch gebouw uit 1904, met glas-in-loodramen, 30 hotelkamers en een unieke architectuur. Ons restaurant 'de Bistoria', bevindt zich in een prachtige glazen serre, en biedt onze gasten een ware reis door de culinaire wereld, van Indonesië, via de Caribbean naar Frankrijk.


Tijdens de kerstdagen verzorgt ons keukenteam de Turkey to Go kalkoen.


Voor meer informatie ga naar www.kasteelkerckebosch.com

Oprichter

Hans van Triest

Al jaren liep ik rond met het idee om tijdens de kerstdagen gasten blij te maken met een traditionele feestmaaltijd. Een kerst zoals je altijd in films ziet, iedereen in haar of zijn mooiste kleding, een grote gevulde kalkoen in het midden van de prachtig gedekte tafel en de meest heerlijke side dishes.


Maar niet iedereen heeft het geduld om uren in de keuken te staan om daarna ook nog eens prachtig gesoigneerd aan tafel te zitten. De kerstdagen brengen ongezien toch best wel stress met zich mee. En deze stress willen wij graag bij jou wegnemen, zodat jij kan shinen aan tafel, gewoon lekker dineren met je naasten en ook nog eens traditioneel en relaxed genieten!

 

Dit jaar even geen fondue of gourmet, maar “ouderwets” tafelen met het gemak en de smaak van een restaurant, gewoon bij jou thuis! Geen droge hap, maar een sappige kalkoen op tafel, met daarbij heerlijke sides om het kerstfeest compleet te maken.

 

Geniet van jullie kerstdagen, van elkaar en van Turkey to Go!

Bon appetit,


Hans van Triest

Patron cuisinier Kasteel Kerckebosch


Vrienden van

Turkey to Go!


Alain Caron, Chef kok en bekend van onder andere het televisieprogramma ‘Binnenstebuiten’ en zijn eigen restaurants PetitCaron en CaféCaron raadt Turkey-to-Go ten zeerste aan: ‘’Turkey-to-Go brengt de traditie terug op tafel.’’ ‘’Deze Corona tijd heeft vriendelijkheid, saamhorigheid én smaak nodig, dat is Turkey-togo!’’

 

Danny Jansen, de vriendelijke tv-chef kok die bekend is van 24 Kitchen en zijn eigen kookboeken heeft één woord over voor de vulling: ‘’Wauw!” ‘’Hans kan wel zeggen wat je met de restjes kan doen maar deze kalkoen is zó lekker, ik denk dat je geen restjes overhoudt! En ál die garnituren, fantastisch en lekker!’’




Met veel dank aan


  • Devin Looijschelder & keuken team Kasteel Kerckebosch
  • Driessen Food, Christiaan & Cor
  • Alain Caron
  • Danny Jansen
  • Just Marie, Annemaria
  • Petronellanitta, Petra
  • NMG Productions, Niels, Yvonne & Cor



Share by: